Grappige reclames of andere leuke filmpjes, daar houden wij bij Gamer.nl op z'n tijd wel van. Neem nou eens het laatste spotje van Coca Cola, in de Amerikaanse volksmond ook wel gewoon Coke genoemd. Zonder blikken of blozen heeft men een overduidelijk door Grand Theft Auto geïnspireerd reclame gemaakt, die toch anders eindigt dan je in het begin zou verwachten. Zo gaat de hoofdpersoon van het filmpje (welke heel toevallig sprekend lijkt op het personage uit GTA III) al scheurend door de stad naar een winkel toe. Nou ga je vast denken, vast weer de zoveelste overal. Maar nee, integendeel!

De persoon in kwestie stapt de winkel binnen, haalt een Cola-flesje uit de automaat, betaalt netjes en verlaat vervolgens de winkel. Verderop in het filmpje zien we de beste man cola'tjes uitdelen aan nietsvermoedende automoblisten, blust hij gewoon brandjes in plaats van ze aan te steken, en redt hij de handtasjes van arme omaatjes uit de klauwen van criminelen in plaats van deze in te nemen. Het gaat zelfs zo ver dat de stoere tough guy het verbaasde omaatje de handtas teruggeeft, in plaats dat, je raadt het al... hij haar overvalt! Ten slotte eindigt het reclamespotje zelfs in één grote orgie van positieve mentaliteit en happy-happy-joy-joy gevoelens. Zo mooi kan het leven nou zijn lieve mensen, je zou er bijna vrolijk van worden.

Afijn,  om een lang verhaal kort te maken, dit reclamefilmpje van Coca Cola is ons betreft een zeer geslaagde poging. We vragen ons alleen wel af; kan Rockstar het waarderen, of wordt het voortaan toch Pepsi...?