Co-op-shooter Aliens: Fireteam aangekondigd

Co-op-shooter Aliens: Fireteam aangekondigd

Gisteren is de co-op-shooter Aliens: Fireteam onthuld.

De game wordt ontwikkeld door het in 2015 opgerichte Cold Iron Studios in samenwerking met 20th Century Games en maakt logischerwijs gebruik van de Alien-IP.

Fireteam speelt zich 23 jaar na de oorspronkelijke Alien-trilogie af. Spelers zijn een Colonial Marine aan boord van de USS Endeavor. Men moet op een noodoproep van een kolonie op een andere planeet reageren. Speler verkennen gebouwen, ruïnes en buitenaardse landschappen terwijl ze het opnemen tegen Xenomorphs.

Er zijn vier campagnes beschikbaar die elk door drie spelers samen doorlopen kunnen worden. Ook kan de game alleen met twee computergestuurde teamgenoten worden gespeeld. 

Er zijn meer dan twintig verschillende soorten vijanden. Spelers kunnen uit vijf klassen kiezen voor hun personage. De game moet deze zomer verschijnen op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan leuk zijn! Deze ga ik in de gaten houden.

0
test

Hopelijk blijft de setting (voornamelijk spaceship denk) interessant genoeg. Op zich wel lekker donker sfeertje.. en chill dat ie coop is.

0

Aanbevolen voor jou