Co-op nu beschikbaar in Age of Empires 3: Definitive Edition

Co-op nu beschikbaar in Age of Empires 3: Definitive Edition

Spelers kunnen Age of Empires 3: Definitive Edition nu in co-op spelen dankzij een uitgekomen update.

Spelers kunnen volgens de beschrijving van de update op Steam de Co-Op Historical Battles doorlopen, waarin ze vergelijkbare gameplay als in de singleplayermodi kunnen verwachten. Daarbij zijn er nu vijanden die twee spelers tegelijkertijd kunnen aanvallen. Voorheen konden spelers alleen competitieve multiplayer spelen in Age of Empires 3.

Age of Empires 3: Definitive Edition verscheen in het najaar van 2020. Gamer.nl gaf het spel een 5: "Age Of Empires 3: Definitive Edition is grafisch flink opgepoetst. Er is ook een heleboel content aanwezig. Helaas zijn de oorspronkelijke ontwerpfouten niet of nauwelijks aangepakt. Dit is een spel dat over het algemeen teveel wil doen, dat te complex maakt en daar niet genoeg voor teruggeeft. Dit is een mooie remaster van een game dat we eigenlijk liever niet spelen." De vierde game in de reeks werd vorig jaar een stuk beter ontvangen - die game scoorde een 8,5 op Gamer.nl.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het cijfer 5 slaat ondertussen al helemaal nergens meer op. Linken naar die review van Hol geeft echt een verkeerd beeld van deze game (helaas).

0

Aanbevolen voor jou