Club Nintendo gaat downloadbare spellen aanbieden | Gamer.nl

Club Nintendo gaat downloadbare spellen aanbieden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een NeoGAF-gebruiker heeft een screenshot kunnen maken van de nog te lanceren, vernieuwde website van Club Nintendo, waarop de games worden aangeboden. Op de screenshot is te zien dat met de Club-punten de spellen Super Mario Kart (Virtual Console), Fluidity (WiiWare), Xevious (eShop) en Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again! (DSiWare) gekocht kunnen worden.

De punten voor Club Nintendo zijn te verdienen door Nintendo-producten te kopen. Aan de binnenkant van het hoesje van een Nintendo-game zit een code, waarmee extra punten aan het totaal kunnen worden toegevoegd op de Club Nintendo-site. Naast de downloadbare games die in de toekomst aangeboden worden, zijn er ook acce oires zoals een Mario-rugzak te verdienen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou