Cloudversie van Resident Evil 3 mogelijk onderweg naar Nintendo Switch

Cloudversie van Resident Evil 3 mogelijk onderweg naar Nintendo Switch

Dataminers hebben afbeeldingen gevonden die lijken te wijzen op een cloudversie van Resident Evil 3 voor Nintendo Switch.

Gister maakte Nintendo bekend dat er cloudversies van Control en Hitman 3 onderweg zijn naar de Switch. Nu lijkt het erop dat er nog een cloudversie onderweg is naar de bovengenoemde console, namelijk die van Resident Evil 3.

Dataminers hebben afbeeldingen gevonden in de launcher van streamingservice Ubitus GameCloud die wijzen op een cloudversie van de horrorgame. De kans dat Resident Evil 3 binnenkort speelbaar is op Nintendo Switch, is dus groter dan ooit.

Resident Evil 3 Remake verscheen 3 april dit jaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het origineel verscheen in 1999 op de eerste PlayStation.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit opeens een nieuwe trend op de switch?

0
test

@Mmo-veteran Zeker in handheld modus zou je met streaming sneller 720p 30 fps kunnen krijgen dan met de switch hardware dus pp zich is het interessant. Probleem voor mij blijft de inputlag die ik gewoon veel te hoog vind bii alle gestreamde games die ik geprobeerd heb. Zou mooi zijn als je een optie krijgt tot cloud versie naast een geinstalleerde kopie, maar dat lijkt hier niet zo te zijn

0

Ben benieuwd wat deze cloudtechnologie nog gaat brengen voor de Switch. Games waarbij de input lag tot een minimum beperkt moet blijven, zullen denk ik niet zo goed werken, maar er zijn legio games waarbij een versie op de Switch wel tof zou kunnen uitpakken.

0

Aanbevolen voor jou