Cliff Bleszinski claimt dat Epic zijn werknemers steelt | Gamer.nl

Cliff Bleszinski claimt dat Epic zijn werknemers steelt | Gamer.nl

Cliff Bleszinski van Boss Key Productions is niet blij dat voormalige werknemers van zijn studio aan de slag zijn gegaan bij Epic Games, zijn oude werkgever.

Op Twitter liet hij weten dat hij het gevoel had dat Epic zijn ontwikkelaars probeerde over te nemen. "Hey Epic Games, kunnen jullie alsjeblieft stoppen met het inhuren van mijn team?"

Bo Key heeft na het onsuccesvolle LawBreakers vorige week de battle royale-game Radical Heights gelanceerd. De game draait op Unreal Engine 4, een engine van Epic.

Er zijn de afgelopen maanden diverse werknemers bij Bo Key vertrokken. Voormalige LawBreakers-programmeur William McCarroll, die nu voor Epic werkt, meldt op Twitter dat het "arrogant" is van Bleszinski om er van uit te gaan dat mensen van Bo Key naar Epic gaan omdat Epic dat wil. "Het is een beetje arrogant om te denken dat Epic contact met ons opneemt. We hebben allemaal onze eigen redenen om van BKP naar Epic te gaan en om te doen alsof we worden gestolen is kwetsend. We zijn ook gewoon mensen."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou