Cletus Team, de ontwikkelaar van Cletus Clay, meldt dat er "een uitgever nodig is" om de game op Xbox Live Arcade uit te kunnen brengen. Hoewel er geen concrete aanwijzingen worden gegeven door het team, is het aannemelijk dat Microsoft de game niet op Xbox Live Arcade wil uitbrengen.

Een mogelijke reden hiervoor is het feit dat de game waarschijnlijk ook een release krijgt op PlayStation Network. Omdat Microsoft enkel games uitbrengt op Xbox Live Arcade die exclusief zijn voor Xbox 360, voldoet Cletus Clay niet aan deze eis en moet er een andere uitgever worden gezocht. Het Cletus Team maakt binnenkort meer bekend over de huidige situatie op de officiële website van Cletus Clay.

Cletus Clay is een side-scrolling platformgame die door het ontwikkelteam wordt beschreven als een "wilde en gekke game". De game heeft op het Independent Games Festival een finaleplaats bemachtigd. De game werd in 2008 aangekondigd voor zowel de PC als Xbox 360. Voor beide platformen is nog niet duidelijk welke uitgever de game op de markt brengt.