Claymore Game Studios werkt aan Commandos: Origins

Claymore Game Studios werkt aan Commandos: Origins

Claymore Game Studios werkt aan Commandos: Origins. Dat blijkt een Duitse href="https://www.bmvi.de/SharedDocs/DE/Artikel/DG/games-projekte/commandos-origins.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">registratie </a>voor overheidsfinanciering.

Uit de beschrijving van Origins blijkt dat spelers wederom de controle nemen over een Britse commando-eenheid en strategische operaties tegen het Duitse leger uitvoeren. Spelers kunnen vanuit een isometrisch perspectief meerdere personages met 'verschillende vaardigheden' besturen. Ook keren historische locaties uit de Tweede Wereldoorlog terug.

Daarmee lijkt Commandos: Origins in lijn te zijn met voorgaande strategiegames uit de reeks, die oorspronkelijk werden ontwikkeld door het Spaanse Pyro Studios. Momenteel zijn de rechten van de franchise in handen van Kalypso Media Group, dat vorig jaar Claymore Studios oprichtte voor de ontwikkeling van de game.

De Duitse overheid stopt tot en met 30 november 2022 ruim 1,5 miljoen euro in de game. Eerder liet Kalypso al weten dat de game voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc moet verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Comming right over.....sir...

0
test

@HunterSeeker Affirmative ..... sir OT: Momenteel speel ik Shadow Tactics, wat een heerlijke iteratie is op het Commandos-concept. Ik mis wel iconische WO2 locaties, maar erg fijn om weer "zo'n" game te spelen.

0
test

@Baukereg het stijltje van shadow tactics kon me helaas niet zo bekoren. Maar de nieuwe desperados daarin tegen Day one gekocht toffe game. Waarom latenbze die studio niet een nieuwe commando's maken die doen het erg goed namelijk.

0
test

Dit was altijd echt genieten, ga deze nieuwe ook maar spelen 'verschillende vaardigheden'

0

Aanbevolen voor jou