Nieuws
Overwatch 2

Clansysteem en nieuwe hero Overwatch 2 mogelijk gelekt

Junker Queen kort zichtbaar in recente video

Geschreven door Jacco Peek op
Reddit-gebruikers hebben mogelijk de nieuwe hero Junker Queen en een clansysteem voor Overwatch 2 gespot in een recente video.

Speculatie over een clansysteem begon toen Blizzard tekst in de recent verschenen gameplaybeelden van Overwatch 2 censureerde, maar diezelfde tekst wel leesbaar is in een blogpost van de game. Daarin is de tekst 'Clan C9' onder de gebruikersnaam van een speler te zien, wat er mogelijk op duidt dat een dergelijk systeem op de planning staat.

Ook is de held Junker Queen mogelijk gespot in de video. De held, met de tekst 'The Queen', is zijwaarts te zien op onderstaande afbeelding. Er gaan al langer geruchten dat het personage naar Overwatch 2 komt. Eerder gaf Blizzard aan dat er nieuwe personages worden geïntroduceerd voor het vervolg.

Overwatch 2 is oorspronkelijk aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Activision Blizzard verwacht de game dit jaar nog niet uit te brengen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hazelight Studios zendt vanavond It Takes Two-stream uit De Audeze Mobius-headset zit boordevol technologische hoogstandjes
0

Reacties op: Clansysteem en nieuwe hero Overwatch 2 mogelijk gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.