Clansysteem en nieuwe hero Overwatch 2 mogelijk gelekt

Clansysteem en nieuwe hero Overwatch 2 mogelijk gelekt

href="https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/lohzvu/bits_of_the_junkerqueen_can_be_seen_tposing_in/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Reddit</a>-gebruikers hebben mogelijk de nieuwe hero Junker Queen en een clansysteem voor Overwatch 2 gespot in een recente <a href="https://youtu.be/lRj-GotnNaQ" rel="noopener noreferrer" target="_blank">video</a>.

Speculatie over een clansysteem begon toen Blizzard tekst in de recent verschenen gameplaybeelden van Overwatch 2 censureerde, maar diezelfde tekst wel leesbaar is in een blogpost van de game. Daarin is de tekst 'Clan C9' onder de gebruikersnaam van een speler te zien, wat er mogelijk op duidt dat een dergelijk systeem op de planning staat.

Ook is de held Junker Queen mogelijk gespot in de video. De held, met de tekst 'The Queen', is zijwaarts te zien op onderstaande afbeelding. Er gaan al langer geruchten dat het personage naar Overwatch 2 komt. Eerder gaf Blizzard aan dat er nieuwe personages worden geïntroduceerd voor het vervolg.

Overwatch 2 is oorspronkelijk aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Activision Blizzard verwacht de game dit jaar nog niet uit te brengen.

Bits of the Junkerqueen can be seen t-posing in the background of the Behind the Scenes video from r/Overwatch

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou