Zonder twijfel één van de grootste sites voor onlinetoernooien, leaderboards en andere statistieken is ClanBase. Deze site houdt tournaments voor tientallen verschillende games, zowel internationaal als op kleinere schaal.

De site heeft dan ook een aankondiging gedaan wat betreft het seizoen Spring 2007. Tijdens dit nieuwe seizoen zal meer dan €30.000 aan prijzen worden weggegeven, zowel in cash als in hardware. Er zullen 71 toernooien gehouden worden voor 26 verschillende games. Ook de EuroCup, zeg maar de Champions League voor online gamen, zal geregeld worden door clanbase en zal 25 verschillende toernooien belichamen.

Spellen die vertegenwoordigd zullen zijn, zijn onder andere klassiekers als Quake III en Warcraft III, maar ook nieuwere spellen als Pro Evolution Soccer 6 en Battlefield 2142. Voor de complete lijst van games die gespeeld zullen worden in de OpenCup en EuroCup ga je naar deze pagina. Wil je kansmaken op één van de vele prijzen: inschrijven kan tot woensdag 21 maart, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Voor meer info ga je naar ClanBase.com.