Civilization V komt naar Mac OS X | Gamer.nl

Civilization V komt naar Mac OS X | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Aspyr zal Civilization V nog dit jaar uitbrengen in samenwerking met uitgever 2K Games. Een precieze datum is echter niet bekendgemaakt. Verdere details ontbreken ook nog. "De Civilization-reeks is een favoriet van de fans en één van de bestverkochte series op de Mac", aldus Ted Staloch van Aspyr Media. "We vinden het geweldig dat we het nieuwe deel ook naar de Mac kunnen brengen, en dat zo snel na de PC-lancering."

Over Civilization V

Sid Meier’s Civilization V is het vijfde deel in de serie van strategiespellen en verscheen in september van dit jaar voor Windows. Het doel van de game is wereldheerschappij en dat kunnen spelers bereiken door een beschaving door de eeuwen heen op te bouwen. Zij kiezen één van de achttien beschavingen en begeleiden hen van het stenen tijdperk tot in de ruimte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou