Civilization 6 uitgebracht voor iPhone | Gamer.nl

Civilization 6 uitgebracht voor iPhone | Gamer.nl

Een iPhone-versie van de strategiegame Civilization 6 is uitgebracht. Spelers kunnen de game gratis downloaden en de eerste 60 beurten gratis spelen. Hierna kunnen spelers de game tijdelijk voor een prijs van 27 euro aanschaffen.

De mobiele versie van de strategiegame neemt maar liefst 3,4GB aan geheugen in beslag. Daarnaast krijgt de game een eigen batterijmeter, wat de indruk geeft dat de mobiele game snel de batterij laat leeglopen. Om de game te kunnen spelen is op z'n minst iOS 11 en een iPhone 7 nodig. Verder bevat de mobiele game geen online multiplayer.

Ondanks dat de game in eerste instantie gratis te downloaden is, wordt voor de volledige game een prijs van 27 euro gevraagd. Deze prijs is een tijdelijke aanbieding en duurt tot 16 oktober. Daarna stijgt de prijs van de volledige versie naar 60 euro. Naast de volledige versie zijn er ook verschillende uitbreidingen te koop voor de game.

Civilization 6

Civilization 6 is een turn-based strategiegame waarbij de speler een rijk probeert op te bouwen in de loop van de geschiedenis. De speler hoort op strategische wijze te kunnen handelen en anticiperen op plotse gebeurteni en om eventuele dreigingen voor de ontwikkeling van het rijk te voorkomen. Uiteindelijk hoort het rijk uitgebreid en ontwikkeld te zijn tot een succesvolle beschaving in de moderne tijd.

Eerder werd bekend dat een Switch-versie van Civilization 6 gaat verschijnen. Deze versie wordt op 16 november uitgebracht. Civilization 6 verscheen voor het eerst in 2016 op de pc. In onze review werd de game in veel opzichten omschreven als de beste Civilization-game ooit. Verder wordt het omschreven als een diepgaande game met vele strategische opties en een wonderschone presentatie.

Civilization 6 is verkrijgbaar voor pc en iOS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou