Civilization 6 ontvangt deze maand laatste gratis update

Civilization 6 ontvangt deze maand laatste gratis update

Op 22 april komt de laatste gratis met content gevulde update voor Civilization 6 uit.

Firaxis heeft details gegeven over de inhoud van deze update. Er zitten onder andere drie nieuwe units en twee nieuwe True Start-maps in. Qua maps gaat het om de Mediterranean- en Huge True Start-maps. De nieuwe units zijn Line Infantry, Man-At-Arms en Trebuchet.

Verder heeft Firaxis de balans van alle units aangepast om de nieuwe toevoegingen waardevol te maken. Diverse bestaande beschavingen zijn ook opnieuw gebalanceerd. Ter voorbeeld: Spanje kan nu schepen met handel maken en daarmee meer goud en productie van handelsroutes verkrijgen, terwijl Mapuche meer cultuur, productie en gevechtservaring ontvangt voor alle units die in steden met een gouverneur hebben getraind.

Meer informatie over de update is in onderstaande video te zien. De aankomende update is gratis voor alle spelers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Voor wie op een later moment in wil stappen. Er komt nog wel een definitive edition aan. Of pak een sale mee van steam. Civilization 6 is wel goed voor minimaal 800 uur aan gameplay. Waarschijnlijk zal alleen de update over de laatste 12 maanden prijzig zijn. Dit is de laatste grote uitbreiding verspreid over het laatste jaar. Je hoeft niet zo bang te zijn voor de learning curve. Op de laagste moeilijkheidsgraden is het spel erg vergeeflijk. Er zijn in totaal 8 niveaus. Vanaf de 6e en 7e moeilijkheidsgraad begint het spel pas latiger te worden om je tegenstanders te kunnen verslaan in een single player spel.

0

Alhoewel ik het nog steeds een beetje afzetterij vind dat de game pas compleet werd met de dure DLCs erbij (net zoals Civ 5...) moet ik wel zeggen dat ze bij Civ6 veel meer moeite hebben gestoken in gratis updates dus het compenseert iets. Ze hebben wel wat weten te doen aan de eentonigheid van de gameplay loop.

0

Aanbevolen voor jou