Civilization 6 gratis te spelen tot en met donderdag

Civilization 6 gratis te spelen tot en met donderdag

Donderdag is de lancering van Civilization 6: Gathering Storm, de tweede grote uitbreiding van het spel. Om dit te vieren is Civilization 6 tijdelijk gratis te spelen.

Op Steam kan Civilization 6 gratis gedownload worden. Het spel bevat geen van de al uitgebrachte uitbreidingen en kan gespeeld worden tot en met donderdagavond 18:00 uur. Hierna moeten spelers betalen om de game te spelen.

Naast deze actie heeft uitgever 2K Games ook de verschillende edities van Civilization 6 in de uitverkoop gedaan. Zo kan het basisspel nu aangeschaft worden met 70 procent korting, is er een kortingsactie van 60 procent op de Gold Edition van het spel en kost de losse Rise and Fall-uitbreiding 33 procent minder.

Civilization 6 is een turn-based strategiespel waar de speler een beschaving moet opbouwen vanaf de steentijd. De Gathering Storm-uitbreiding voegt onder andere klimaatveranderingen, het wereldcongres en acht nieuwe speelbare landen toe. Bekijk hieronder een video die de verschillende nieuwe functies van de uitbreiding uitlegt.

Watch on YouTube

Civilization 6 is te spelen op pc, iOS en Nintendo Switch. De Gathering Storm-dlc is vanaf donderdag beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier zat ik op te wachten. Nu koop ik m. Overigens zijn alle edities met 70% korting op t moment. Niet alleen de standaard editie.

0
test

Gelukkig kost de DLC maar 40 euro, lachwekkend.

0
test

@WuZiMu 23,99, en dat is wel een lading aan DLC hoor. Weet niet wat er lachwekkend aan is. Behalve wellicht dat t een koopje is.

0

Aanbevolen voor jou