Citybuilder en rpg Northern Shadow op Greenlight verschenen | Gamer.nl

Citybuilder en rpg Northern Shadow op Greenlight verschenen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Northern Shadows kan van bovenaf gespeeld worden om een eigen rijk op te bouwen, nadat het Noorderlijke Koninkrijk is verslagen door een onbekende vijand. Vervolgens kunnen spelers in een eerste persoonsperspectief rondlopen in hun gemaakte wereld en op avontuur om ondergrondse schatten en waardevolle metalen te vinden. 

Bij genoeg intere e verwachten Arda Günes en Taner Tezel dat ze de komende zomer een Early Acces kunnen opzetten. De twee Turkse ontwikkelaars maken voor de game gebruik van de Unity-engine.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou