Cities: Skylines verkoopt 3,5 miljoen keer, krijgt gratis dlc | Gamer.nl

Cities: Skylines verkoopt 3,5 miljoen keer, krijgt gratis dlc | Gamer.nl

Ontwikkelaar Colossal Order brengt gratis dlc uit om te vieren dat Cities: Skylines 3,5 miljoen exemplaren heeft verkocht.

Vorige week was het twee jaar geleden dat de simulatiegame werd uitgebracht. De gratis dlc die wordt aangeboden krijgt de naam Pearls from the East en laat spelers gebouwen toevoegen die zijn geïnspireerd door Chinese architectuur. Een releasedatum voor de gratis dlc is nog niet bekend.

"Cities: Skylines heeft vanaf de eerste dag sinds release records verbroken," zegt Frederik Wester, CEO van uitgever Paradox Interactive. "De game zorgde voor onze grootste lancering ooit, met 250.000 exemplaren verkocht in de eerste 24 uur, en de community is alleen meer groter en meer toegewijd geworden."

Vorige maand werd bekendgemaakt dat Xbox One-gebruikers deze lente ook aan de slag kunnen met Cities: Skylines. Hiernaast werd een vierde dlc pakket voor de game aangekondigd metnieuwe mogelijkheden voor inwoners om zich te begeven door de stad, zoals kabelbanen, zeppelins en ferry's.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou