Nieuws

Cities: Skylines is vijf miljoen keer verkocht op pc

Nieuwe content om het te vieren

Geschreven door Michel Musters op
De pc-, Mac- en Linux-versie van Cities: Skylines bestaat drie jaar en is meer dan vijf miljoen keer verkocht.

Daarbij worden niet de uitgekomen PlayStation 4- en Xbox One-versies meegerekend. Daarnaast zijn er op pc meer dan 1000 nieuwe features toegevoegd sinds release en hebben gebruikers meer dan 144.000 mods voor de game geüpload.

Om het jubileum van de simgame te vieren, heeft Paradox gratis dlc voor het spel uitgegeven. De dlc is gebaseerd op een game van Paradox die vandaag uitkomt, Surviving Mars, en voegt een raketlanceerder van Xchirp en een Mars radiostation toe aan de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Terug naar Magic: The Gathering Another World voor Switch aangekondigd
3

Reacties op: Cities: Skylines is vijf miljoen keer verkocht op pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • rreloaderr

  • 9 maart 2018 11:50
  De enige city-builder wat een beetje het gemis van Simcity kan stillen maar nog zeker niet doet laten vergeten. Hopelijk weet paradox bij het volgende deel enkele kritiekpunten te verbeteren en het deel naar een hoger niveau te tillen.
  Vind het verkeer toch wel behoorlijk game-breakend in de vanilla uitvoering. Het feit dat niet de meest efficiënte route maar de snelste route wordt gekozen door moet echt onder de loep worden genomen. Desalniettemin heb ik al 500+ uur in deze game zitten met haar geweldige mod-community. Deze game en developer bewijzen maar dat micro-transacties helemaal niet nodig zijn!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Baukereg

  • 9 maart 2018 13:28
  @rreloaderr Wow 500+, respect man. Ik vind het verkeer juist één van de sterke punten van Skylines, maar dan wel met een aantal mods die het bijv. mogelijk maken om met rijbanen, stoplichten en toegestane snelheden te spelen. Jammer is wel dat er nooit ongelukken gebeuren, ook niet als je 180 km/u toestaat in de bebouwde kom. En het nadeel van de mods is dat ik iedere keer weer moet controleren of ze nog werken als ik de game weer installeer.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • rreloaderr

  • 9 maart 2018 13:51
  @Baukereg

  Het is jammer dat ik geen beschikking heb over deze mods aangezien ik mijn pc twee jaar geleden verkocht heb en hem nu op de ps4 speel. De vanilla versie scoort ook niet hoger dan een 7,5 voor mij, maar met toegang tot mods komt dat cijfer een stuk hoger.

  Ik hoop dat er in skyline2 wel nog dieper op verkeer en industrie wordt ingegaan, meer verschillende huizen en dat plots beter naast de weg gezet kunnen worden. Denk hierbij aan een t-spliting of dat gebouwen aan een ronde weg ook "rond" zijn en lege stukken grond tussen gebouwen in stedelijk gebied op de een of andere manier opgevuld kunnen worden door parkeerplaatsen/pleintjes/garageboxen enz enz.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.