CI Games richt nieuwe studio op voor Lords of the Fallen 2

CI Games richt nieuwe studio op voor Lords of the Fallen 2

De nieuwe studio Hexworks hervat de ontwikkeling van Lords of the Fallen 2. Dat laat uitgever CI Games href="https://www.eurogamer.net/articles/2020-09-08-new-studio-founded-to-make-lords-of-the-fallen-2-for-pc-ps5-and-xbox-series-x" rel="noopener noreferrer" target="_blank">weten</a>.

Het team wordt geleid door Saul Gascon, eerder werkzaam bij Starbreeze, en Cezar Virtuso, die eerder bij Ubisoft Bucharest en Virtuos werkte. Hexworks bevindt zich in zowel Barcelona als Boekarest.

Het vervolg op de actie-rpg uit 2014 kent een moeizame ontwikkeling. Lords of the Fallen 2 werd in 2015 aangekondigd, maar veranderde datzelfde jaar nog van koers toen producer Tomasz Gop opstapte. Vervolgens kwam de ontwikkeling op een laag pitje te staan, werkte Defiant Studios een korte tijd aan de game, maar besloot CI Games vorig jaar de ontwikkeling binnenshuis te voltooien.

Nu is er toch gekozen voor een nieuwe studio, die ongeveer een half jaar aan de game werkt en volgens de uitgever 'significante progressie maakt'. CI Games deelt ook dat het ontwikkelteam bestaat uit 25 werknemers en Lords of the Fallen 2 meer 'indie' benadert dan voorheen.

Lords of the Fallen is in de maak voor PlayStation 5, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deel 1 was opzich best okay, jammer dat de wereld er veelal het zelfde uitzag wat op ten duur erg begint te vervelen en ook de gesprekken met npcs slaan nergens op. Hoop dat de game flink verbeterd word maar heb me twijfels

0
test

Deel 1 is redelijk ondergewaardeerd. Natuurlijk haalt het bij lange na niet het niveau van de From Software games, maar als je die gedachte los laat dan is het best een leuke game. Er zit zelfs één boss in die echt heel pittig is. Voor mij kwam deze aardig in de buurt van de Nameless King van DS3. Laatstgenoemde boss vind ik persoonlijk de moeilijkste boss uit alle From Software games. Daarna komt denk ik Orphan of Kos.

0

Aanbevolen voor jou