CHVRCHES, Khalid en Major Lazer op Death Stranding-album

CHVRCHES, Khalid en Major Lazer op Death Stranding-album

Sony Interactive Entertainment heeft samengewerkt met RCA Records om een album uit te brengen voor Death Stranding onder de naam ‘Death Stranding: Timefall’.

Het album komt op 8 november uit en is originele muziek gebaseerd op de wereld van Death Stranding. Het derde nummer van het album is al uitgebracht, uitgevoerd door CHVRCHES.

“We zijn erg enthousiast over de mogelijkheid om met Kojima te werken omdat we al lange tijd fans van zijn werk zijn. Hij is altijd zo'n visionair geweest in de gaming-wereld en we waren vereerd om bij het project betrokken te zijn. Het concept van 'Death Stranding' is zo uniek en voelde voor ons echt alsof het mensen uitdaagt om te geven om de wereld die ze creëren. We hebben dit nummer speciaal geschreven voor 'Death Stranding', waarbij we de thema's van het spel bedachten en we proberen dit over te brengen aan de mensen die luisteren,” aldus de band in een persbericht.

Er zijn verder nog meer bekende namen die mee hebben gewerkt aan het album, de line-up van het album gaat als volgt;

  • 1 “Trigger” Major Lazer & Khalid

  • 2 “Ghost” Au/Ra & Alan Walker

  • 3 “Death Stranding” Chvrches

  • 4 “Yellow Box” The Neighbourhood

  • 5 “Meanwhile…In Genova” The S.L.P.

  • 6 “Ludens” Bring Me the Horizon

  • 7 “Born In The Slumber” Flora Cash

  • 8 “Sing To Me” Missio

Watch on YouTube

Het album ‘Death Stranding: Timefall’ komt uit op 8 november voor Spotify, Youtube, iTunes, Apple Music, Google Play en Youtube Music. Death Standing (de game) komt ook op 8 november uit, exclusief voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmmm, kan me niet heugen dat vorige Kojima games zo enorm gehyped werden. De marketingmachine van Sony draait volle toeren. Ik krijg er een unheimisch voorgevoel van omdat de beschikbare beelden de hype nog niet echt rechtvaardigen. De laatste trailers van de TGS hebben me optimistischer gemaakt maar ik ben nog niet overtuigd.

0

Aanbevolen voor jou