Chucklefish werkt aan vervolg op Wargroove

Chucklefish werkt aan vervolg op Wargroove

Ontwikkelaar Chucklefish heeft aangekondigd aan Wargroove 2 te werken.

De eerste Wargroove kwam in 2019 uit op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One en is een turn-based game waarin spelers met vijftien verschillende commandanten - elk met hun eigen campagne - tactische gevechten houden in de fantasiewereld Aurania. Spelers kunnen ook hun eigen missies maken en delen.

Het vervolg is vooralsnog alleen aangekondigd voor pc en Nintendo Switch, al is er nog geen releasedatum bekend. Duidelijk is in ieder geval dat er nieuwe commandanten in het spel zitten om te leren kennen. De mogelijkheid om eigen maps en campagnes te maken en te delen keert ook weer terug. 

Het spel speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen uit de vorige game af. Na een aantal jaren vrede keert er een ambitieuze buitenlandse factie naar het land van Aurora. Zij gebruiken verboden technologieën die wel eens catastrofale gevolgen voor het land kunnen hebben. In plaats van in weelderige groene natuurlandschappen moet het vervolg zich vooral op stranden afspelen.

De game kan door vier spelers tegelijk doorlopen worden in co-op of gevechten tegen elkaar. Hieronder is de eerste trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou