Chrono Cross-update moet framerate verbeteren

Chrono Cross-update moet framerate verbeteren

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition krijgt later deze maand een update die onder andere de framerate van het spel moet verbeteren.

Dat heeft ontwikkelaar Square Enix aangekondigd via social media. De update bevat naast verbeteringen voor de framerate veranderingen aan het groeisysteem van Pip en oplossingen voor verschillende bugs. Het is nog onduidelijk wanneer de patch precies uitkomt. 

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition kwam op 7 april uit op PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De remaster bevat diverse verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om random encounters met vijanden uit te zetten en een verbeterde soundtrack. Ook de text-adventure The Radical Dreamers - een spin-off die oorspronkelijk op de Satellaview-add-on voor de Super NES verscheen en meer details toevoegt aan het Chrono Cross-verhaal, is er onderdeel van. 

Chrono Cross kwam in 1999 op PlayStation uit in Japan en de Verenigde Staten. De game kwam nooit officieel uit in Europa. Het is een vervolg op de SNES-jrpg Chrono Trigger.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou