Chris Pratt noemt rol in Super Mario-film 'droom die uitkomt'

Chris Pratt noemt rol in Super Mario-film 'droom die uitkomt'

Acteur Chris Pratt noemt de rol van Mario in de aankomende Super Mario-animatiefilm een "droom die uitkomt".

Dat meldt hij in een video op zijn Instagram, die hieronder is te zien. "Ik hield van die game", meldt hij terwijl hij terugblikt op zijn jeugd, waarin hij Super Mario Bros. speelde. "Je moet nog wachten tot je de stem (van Mario) te horen krijgt, maar we werken er hard aan en ik vind het geweldig dat ik kan bevestigen dat ik de stem wordt van een videogame waarvan ik al droomde als een kind. Dromen komen echt uit."

Tijdens de Nintendo Direct-uitzending vannacht werd aangekondigd dat Pratt de stem van Mario inspreekt in de aankomende Super Mario-animatiefilm, die eind 2022 in de bioscopen moet draaien. Pratt is onder andere bekend voor zijn rollen in The Lego Movie, Jurassic World en Guardians of the Galaxy.

Er werden ook diverse andere castleden onthuld. Zo verleent Jack Black zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Micahel Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ie het heel goed doet, maar heb helaas me twijfels. Vind Seth Rogan donkey kong ook zo me twijfels, voor grote aap moet een zware stem zijn denk ik dan.

0
test

@hulstpower Ik heb ook twijfels. Mijn verwachtingen zijn dan ook erg laag voor de film.

0
test

@ShadowKiller zeg niet dat film perse slecht word, alleen de stemmen die ik nu zo lees denk ik ow die zijn gekozen vanwege hun populariteit, maar wie weet hebben wij het helemaal mis. Maar ook Luigi zet ik grote vraagteken bij.

0

Charlie Day is een prima match met Luigi. Heeft ook een hoge stem.

0

Aanbevolen voor jou