Rockstar heeft het nog niet gehad over de prijskaartjes die aan deze games gaan hangen. De Nintendo DS-versie van Chinatown Wars ging voor 35 euro over de toonbank, maar games op de App Store, de digitale winkel van Apple, komen vrijwel nooit boven de 10 euro uit. Het gerucht gaat echter al langer dat Apple 'Premium Games' aan wil gaan bieden van grote ontwikkelaars die voor een hogere prijs de over de toonbank zouden gaan.

Sam Houser, de oprichter van Rockstar Games: "Chinatown Wars past perfect op de iPhone en iPod Touch. We zijn heel enthousiast dat we deze ambitieuze versie van Liberty City met zoveel detail en meeslepende gameplay naar Apple's nieuwe gameplatformen kunnen brengen."

Chinatown Wars en Beaterator

Grand Theft Auto: Chinatown Wars kwam in maart van dit jaar uit voor de Nintendo DS en wist indruk te maken met de aanwezige grafische stijl en de gameplay, die het spelmechanisme van de oude Grand Theft Auto-games combineerde met nieuwe besturingsmogelijkheden via de stylus. Deze herfst komt ook een PSP-versie van de game uit. Beaterator begon in eerste instantie als een Flash-game op de website van Rockstar. Begin oktober moet de PSP-versie uitkomen. In deze muziekgame die in samenwerking met muziekproducent Timbaland is gemaakt, kunnen spelers duizenden geluiden en loops gebruiken om hun eigen nummers in elkaar te zetten.