Chief viert vijftigste nummer met waardebonnen van 50 euro | Gamer.nl

Chief viert vijftigste nummer met waardebonnen van 50 euro | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het nummer bevat daarnaast een mooie actie voor nieuwe abonnees: neem een jaarabonnement op Chief (12 nummers) voor 59,40 euro en krijg daar gratis Call of Duty: Modern Warfare 3 bij! Meer info valt te lezen op de abonnementspagina van Chief.

In het vijftigste nummer valt daarnaast te lezen over Far Cry 3, waarin de Afrikaanse savannes worden ingewi eld voor de roots van de serie: een even tropisch als levensgevaarlijk eiland waar het gevaar zowat achter elke palmboom loert. Daarnaast is er alles te lezen over het Call of Duty XP-event in Los Angeles en worden games besproken als FIFA 12, Pro Evolution Soccer 2012, Space Marine, Resistance 3, Gears of War 3, F1 2011, Dark Souls en Dead Island.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou