[check]World of Warcraft virtuele veiling bèta op iPhone van start gegaan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op dit moment werkt de virtuele veiling applicatie alleen op de iPhone. "In de toekomst worden ook andere mobiele telefoons ondersteund", aldus ontwikkelaar Blizzard. Op dit moment is het voor iedereen in Amerika mogelijk om de Auction House te bekijken. Ook kunnen gebruikers de inventari en van personages bekijken en herinneringsberichten ontvangen, bijvoorbeeld als er een veiling afloopt. Wanneer de uiteindelijke versie van de veilingsapplicatie wordt gelanceerd, moeten gebruikers een maandelijks abonnement afsluiten om aan veilingen mee te doen en hun eigen veilingen te starten. Het maandelijkse abonnement kost ongeveer twee euro.

Limiet

Volgens de 'WOW Remote FAQ' is een abonnement voor de veilingsapplicatie gebonden aan een World of Warcraft account. Dit houdt in dat gebruikers met meerdere World of Warcraft accounts voor iedere account een abonnement moeten afsluiten. Om misbruik te voorkomen heeft Blizzard een limiet ingesteld op het maximaal aantal transacties per dag. Op dit moment staat het limiet op maximaal vijfentwintig transacties per dag, maar dit limiet kan in de toekomst verhoogd worden naar tweehonderd. Ook is het mogelijk dat er in de toekomst "nog meer diensten worden toegevoegd die ervoor zorgen dat gebruikers op de hoogte blijven van verschillende aspecten van het World of Warcraft universum op hun telefoon of op het internet".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou