"Zeg nooit nooit", antwoordde Moore op de vraag van Eurogamer of FIFA nooit ondersteuning voor Kinect of Move zou krijgen. "Maar als je me nu vraagt of deze technologieën duidelijk relevant zijn voor de ervaring die FIFA is, moet ik zeggen dat ik [deze revelantie] nu niet zie."

"Ik denk dat het niet zo'n goede ervaring is. Mensen zeggen: 'Waarom doe je niet gewoon een penaltyschop? Hoe ontwrichtend is dat? Het voelt een beetje aan als een mini-game. Het voelt als een aanhangsel, en niet echt wat we denken hoe de ervaring moet zijn."

Moore is ook niet enthousiast over Move: "[3D-ondersteuning] heeft zijn gevolgen voor de kosten of zorgt voor performance-problemen. [...] Dus het moet echt een toegevoegde waarde zijn en niet slechts een gimmick."

"Ik heb Madden in 3D gezien, en er zijn een aantal toffe momenten, bijvoorbeeld wanneer de camera op het veld komt en de spelers staan - waar je scherptediepte hebt. Maar zodra je naar de normale camera teruggaat - en FIFA is daarin niet anders - helpt 3D je niet omdat de camera zo ver weg is. Je verliest die scherptediepte. Het moet dus van toegevoegde waarde zijn. We kijken er naar. Sport is niet zo makkelijk. Je moet het veld zien om goed te kunnen spelen."

Moore zegt daarnaast dat 3D nog niet groot genoeg is. "3D was te klein en kwam te laat om dit jaar echt invloed te hebben. Maar er moeten ook genoeg mensen met 3D-televisies zijn om het financieel aantrekkelijk te maken, en ik ken niemand met een 3D TV. Daarmee is alles wel gezegd. En hoeveel zenders zenden op dit moment in 3D uit?"

Moore bevestigde dat EA Sports na de lancering geen 3D-ondersteuning toe gaat voegen aan FIFA 11. Maar hij sluit niet uit dat FIFA-titels in de toekomst wel ondersteuning voor 3D krijgen: "Als 3D iets toevoegt aan de spelervaring, dan gaan onze teams het doen", zei Moore.