De eerder vastgelegde naam Mega Man Universe heeft hier mogelijk mee te maken. De woordvoerder meldde dat het om een PC-titel gaat die wordt ontwikkeld door Neowiz Games. De game is volgens Capcom in ontwikkeling om de tegenvallende winst van het afgelopen jaar op te vangen en nieuwe inkomsten te genereren.

Winst

Capcom introduceert in hun presentatie een aantal strategieën om de winst volgend fiscale jaar omhoog te schroeven. Zo gaan ze de ontwikkeltijden van games verminderen en de nadruk leggen op het ontwikkelen van nieuwe titels en gaan ze oude gamereeksen nieuw leven in blazen. Capcom reserveert twintig tot dertig procent van hun ontwikkelingsbudget om nieuwe IP's te realiseren.

De inkomsten van het fiscale jaar van Capcom zijn met 73 procent gedaald wat dit bedrag op 18,7 miljoen euro brengt. De totale bedrijfswinst komt hierdoor op 577 miljoen euro te liggen, dit is 27,3 procent lager dan het voorgaande jaar. Het verlies werd voornamelijk verweten aan tegenvallende verkoopcijfers van Dark Void en Bionic Commando. De laatste van deze twee ging 700.000 keer over de toonbank. Verder heeft Capcom grote verwachtingen van titels als Monster Hunter 3 Portable, Marvel vs. Capcom 3, Dead Rising 2 en Lost Planet 2. Ze hopen dat deze titels de inkomsten recht gaan trekken voor het komende fiscale jaar.