Volgens Lou Castle is de traditionele gamesindustrie "kapot", kosten games teveel en duurt het te lang tot de gamer bij zijn content kan. Daarom wil hij een service ontwikkelen in samenwerking met Gaikai waardoor games zijn te downloaden of te streamen zijn via een website

Integreren

De innovatie van deze service is dat het een Youtube achtige integratie krijgt. Zoals video's van youtube te embedden zijn in andere websites zo wil Lou Castle dit ook doen met games. Hierdoor zijn spellen te spelen via Facebook, een blog of andere websites. Dankzij de de technologie die Gaikai inbrengt in de samenwerking zijn zwaardere spellen als Assassin's Creed ook via de browser te spelen. Iedere speler kan op een willekeurige PC of Mac inloggen op zijn account en verder spelen waar hij gebleven was. 

The Secret of Monkey Island: Special Edition is al geconfirmeerd om gebruik te maken van deze service, Lou Castle is nog in onderhandling met andere uitgevers. De betaling van de service is op meerdere manieren te voldoen, bijvoorbeeld met micro transacties, abonnementen, rent-to-own of een combinatie hiervan. De service wordt binnenkort verwacht op het internet, maar een precieze datum is niet bekend.