[check]Gears of War 2 krijgt nieuwe Social Xbox Live matchmaking | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Social Xbox Live is een online matchmaking modus voor spelers die de All Fronts Collection downloadbare content hebben aangeschaft. De modus is een soort geavanceerde matchmaking, zo kunnen spelers ten alle tijden zonder straf een game verlaten, en worden de matches opgevuld door bots als er niet genoeg spelers zijn. Matches worden aan een stuk door gehost en spelers kunnen ten alle tijden meedoen aan een game, er is geen wachtruimte meer. Verder veranderen de namen van de oude speelmodi, Public matches zijn nu Ranked Xbox Live matches en Private matches worden Custom Xbox Live matches.

Verder zijn er nog een paar grafische fouten opgelost waardoor spelers nu niet  meer op plaatsen kunnen komen waar ze niet toegestaan zijn. Een paar login fouten die ervoor zorgen dat het profiel en savegame van de speler gewist werden zijn ook aangepakt. De gedetaileerde aanpa ingen zijn te lezen op het Epic forum. Een woordvoerder van Epic Games heeft bericht dat er een prijsreductie wordt toegepast op de nu 1600 Microsoft points kostende All Fronts Collection. Wanneer de nieuwe patch en de prijsreductie doorgevoerd worden is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou