[check]Details over hoofdrolspelers SOCOM 4 onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste soldaat is tevens de enige vrouwelijke van de squad en luistert naar de naam Park Yoon-Hee, ze is een expert in covert-ops en begon haar carriere in het Koreaanse leger. Soldaat Wells is getraind in een Special Forces unit, hij is goed met explosieven en HALO. Schweiter is een cynische soldaat die zich specialiseert in zware wapens. Chung Kwan is een tactisch en analytisch wonder en hij heeft een 'zesde zintuig' voor gevaarlijke situaties herkennen.

Speciale eenheid

In SOCOM 4 U.S. Navy SEALs staat tactische oorlogvoering centraal, met het team van eerder genoemde speciale soldaten moet de speler een vijandige basis zien te infiltreren. De vijand heeft een belangrijke waterweg over genomen en zo de water toevoer afgesloten, binnen zes dagen moet de speler deze situatie zien op te lo en. Het spel ondersteunt de nieuwe bewegingsgevoelige controller Playstation Move. Het spel moet eind dit jaar uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou