[check] Vooraf geen twijfel over release in 2010 voor Gran Turismo 5 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

 

Alhoewel Gran Turismo 5 in 2010 twee keer werd uitgesteld, was Andrew House er vrijwel zeker van dat de game in datzelfde jaar nog voor de kerst in de schappen zou liggen. Uiteindelijk kwam GT5 er inderdaad nog voor kerst, op 24 november. “We hadden goede gesprekken met Yamauchi en het team van Pholyphony Digital gehad op Gamescom over de deadlines”, liet hij MCV weten. “En er was altijd een groot vertrouwen dat de game dit jaar nog uit zou komen”.

“Maar met een game van deze grote en complexiteit kom je vaak vlak voor het einde nog wat problemen tegen. We hebben deze problemen succesvol overwonnen en daarnaast hebben we er verstandig aan gedaan om nooit concrete releasedatum voor Gran Turismo 5 te geven voordat we enige zekerheid hadden”.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou