[check] Rockstar houdt Read Dead Redemption online XP-event | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De Rockstar XP Challenge is officieel begonnen", luidt de website Social Club van Rockstar, de site die alle verzamelde XP-punten bijhoudt. Het enige wat de gamer hoeft te doen, is mee te doen in de multiplayer modus van Red Dead Redemption en zodra het balkje van de XP-punten 100 procent is gevuld kunnen gamers de Elegant Suit of een Crimson Po e T-shirt downloaden waarmee de avatars voor PlayStion Home en Xbox aangekleed kunnen worden.

Prijswinnend

Red Dead Redemption is de succesvolle free-roaming game van Rockstar. De game speelt zich af in het Wilde Westen en is tot beste game van het jaar 2010 uitgeroepen tijdens de Spike TV Video Game Awards. Ook heeft het spel negen Interactive Achievement Awards-nominaties op zak. Die uitreikingen vinden plaats op 10 februari tijdens de D.I.C.E Summit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou