[check] Portal 2 verkrijgbaar vanaf 21 april 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

 

"Portal 2 is Valve's meest innovatieve titel in de geschiedenis van het bedrijf en zal in april groots gelanceerd worden", zei Doug Lombardi, vice president van de marketingafdeling bij Valve Software. "We zijn erg blij dat we met Electronic Arts hebben kunnen samenwerken om deze titel te produceren, zeker met ons doel om onze platform strategie uit te breiden naar de Playstation 3 en Mac".
 
Spelers zullen worden voorgesteld aan verscheidene nieuwe puzzels en kamers in compleet nieuwe gebieden van Aperture Science Labs. Daarnaast keert GLaDOS, de kwaadaardige computer uit de originele Portal, terug en zal de game een coöp met een unieke campaign en andere puzzels bevatten. Gamers zullen worden gedwongen samen te denken en te presteren.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou