[check] Microsoft Game Studios serieus over Windows Phone 7 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

 

Hij zei dat de concurrentie van Apple teveel in hun mobiele sector hebben geïnvesteerd  om het zomaar op te geven en de makers van de iPhone te laten domineren. “ Ik denk dat er te veel mensen te veel geld hebben geïnvesteerd dat het niet kan dat Apple zomaar de markt gaat controleren”, vertelde hij het publiek.

“Ik spreek de waarheid wanneer ik zeg dat we bloedserieus zijn over de Windows Phone 7, en het beschermen van het product en alles eromheen. We gaan een intere ante periode tegemoet, dat is zeker”.

Aan het opwarmen

Ondanks de rapporten over een langzame commerciële start van de Windows Phone 7, zei Microsoft dat het platform ‘pas aan het opwarmen is’. Windows Phone 7 Xbox Live bevat onder andere avatars, vriendenlijsten en achievements.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou