[check] Kongregate: 'Applicatie verwijdering absurde keus Google' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Google heeft de applicatie van Kongregate een paar uur naar de lancering op Android Market verwijdert. Het was eerder nog onduidelijkheid waarom het bedrijf die keuze heeft gemaakt. Aan Kongregate heeft Google laten weten dat ze geen reclame maken voor een applicatie winkel, terwijl Android Market zelf een applicatie winkel is. Doelende op het feit dat Kongregate Arcade een applicatie winkel is.

Oneens

Greer is het daar volstrekt mee oneens. "Ik vind het heel erg bizar dat Google de applicatie Kongregate Arcade een applicatie winkel noemt. Je kunt naar onze site gaan, alle Kongregate games spelen en wanneer je de game op je telefoon zet dan zal de ervaring precies hetzelfde zijn", zegt Greer.

Arcade Kongregate is een nieuwe service voor Android waarmee het mogelijk is voor mobiele gamers om de bibliotheek van Kongregate games uit te breiden naar 300 games of meer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou