Cheats in current-gen GTA 5 mogelijk door in-game mobieltje | Gamer.nl

Cheats in current-gen GTA 5 mogelijk door in-game mobieltje | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Momenteel is enkel de Skyfall-cheat bekend in de nieuwe GTA 5. Door 1-999-759-3255 in te voeren verschijnt het personage hoog in de lucht in een vrije val. Dit is te zien in onderstaande video en werkt alleen in de singleplayermodus.

In Grand Theft Auto 4 kregen spelers ook de mogelijkheid om cheats in te voeren in hun virtuele mobiel. Zo gaven bepaalde cheats spelers een volle levensbalk, armor en munitie. Tot nu toe is alleen de vrije val-cheat gevonden, mogelijk zitten er nog meer onontdekte cheats in de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou