Cheaters in GTA Online verliezen hun progressie | Gamer.nl

Cheaters in GTA Online verliezen hun progressie | Gamer.nl

Mensen die cheaten in GTA Online verliezen de progressie die ze geboekt hebben in de online modus van Grand Theft Auto 5.

Onder cheaten valt het gebruik van mods, glitches en andere exploits. Wanneer spelers een eerste waarschuwing ontvangen, worden ze tijdelijk geblokkeerd van het spelen van de game en verliezen ze alle geboekte progre ie. Dat betekent dat het personage verdwijnt, alsmede zijn of haar items, eigendommen en progre ie in mi ies.


Bij een tweede waarschuwing krijgen spelers een permanente ban, waardoor ze de de online modus niet meer kunnen spelen. Spelers gebruiken mods en glitches regelmatig in GTA Online om bijvoorbeeld een oneindige stroom aan in-game geld te verkrijgen.

Rockstar laat tevens weten dat vanaf vandaag de Pega i Vortex-motor beschikbaar is. Vanaf vrijdag komt tevens een Halloween-weekend in GTA Online. Dat levert een LCC Sanctus motor met doodshoofd aan het stuur, een nieuwe bloederige Adversary-modus en meer. Daarbij wordt het driejarige bestaan van GTA Online gevierd door iedereen die vanaf vandaag tot en met 31 oktober online gaan 250.000 dollar aan in-game geld cadeau te geven. Dit geld komt op zijn laatst op 4 november op de bank van spelers te staan. Ook zijn er diverse kortingen op voertuigen.

GTA Online

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou