CheapyD-DLC voor Saints Row: The Third komt 17 januari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na het installeren van de uitbreiding is het personage CheapyD altijd op te roepen via de in-game mobiele telefoon. Hij kan onder meer steun verlenen tijdens mi ies.

Om CheapyD te verkrijgen is het vereist dat de speler het appartement van Shaundi's ex heeft vrijgepeeld. Daarnaast moeten Xbox 360-spelers in het bezit zijn van de gratis Genkibowl VII Viewer Pack of de Genkibowl VII DLC Pack. PC-spelers ontvangen op 17 januari de benodigde downloadbare pakketten automatisch via Steam.

CheapyD is de hoofdredacteur en oprichter van gamewebsite Cheap A Gamer. Hij heeft de rol in Saints Row: The Third voor ongeveer 1340 euro gekocht op een veiling voor een goed doel. CheapyD, die in het echt David Abrams heet, heeft zelf ongeveer tweehonderd zinnen aan dialoog ingesproken voor de uitbreiding.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou