'Character creation-demo voor Saints Row komt op 9 juni uit'

'Character creation-demo voor Saints Row komt op 9 juni uit'

Op 9 juni zou als verrassing een demo voor de nieuwe Saints Row uitkomen waarin spelers aan de slag kunnen met de character creator.

Dat claimt journalist Tom Henderson van bronnen te hebben vernomen, zo schrijft hij op Exputer. Donderdag wordt de Kick Off Live-show van Summer Game Fest gehouden, en mogelijk wordt de demo daar aangekondigd en meteen uitgebracht.

Customisatie is een belangrijk onderdeel van de nieuwe Saints Row, en spelers kunnen hun eigen personage tot in de kleinste details vormgeven. Men kan zelfs de linkerhelft van het gezicht laten verschillen van de rechterhelft. De demo zou 'Boss Factory' heten en dit uitlichten.

Mensen zouden vanaf release van de game na het maken van hun personage deze ook kunnen delen met andere spelers. Dit zou gebeuren via een code die men krijgt na het maken van het personage. Daardoor zou men dus ook personages van anderen kunnen gebruiken.

Vooralsnog is de Boss Factory-demo nog niet officieel aangekondigd. Saints Row komt op 23 augustus uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou