Nieuws

'Character creation-demo voor Saints Row komt op 9 juni uit'

Als verrassing tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest

Geschreven door Michel Musters op
Op 9 juni zou als verrassing een demo voor de nieuwe Saints Row uitkomen waarin spelers aan de slag kunnen met de character creator.

Dat claimt journalist Tom Henderson van bronnen te hebben vernomen, zo schrijft hij op Exputer. Donderdag wordt de Kick Off Live-show van Summer Game Fest gehouden, en mogelijk wordt de demo daar aangekondigd en meteen uitgebracht.

Customisatie is een belangrijk onderdeel van de nieuwe Saints Row, en spelers kunnen hun eigen personage tot in de kleinste details vormgeven. Men kan zelfs de linkerhelft van het gezicht laten verschillen van de rechterhelft. De demo zou 'Boss Factory' heten en dit uitlichten.

Mensen zouden vanaf release van de game na het maken van hun personage deze ook kunnen delen met andere spelers. Dit zou gebeuren via een code die men krijgt na het maken van het personage. Daardoor zou men dus ook personages van anderen kunnen gebruiken.

Vooralsnog is de Boss Factory-demo nog niet officieel aangekondigd. Saints Row komt op 23 augustus uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store.

Dit artikel delen:

Lees meer

Screenshots van Call of Duty: Warzone Mobile uitgelekt Ashley in Resident Evil 4 Remake gebaseerd op Nederlands model
0

Reacties op: 'Character creation-demo voor Saints Row komt op 9 juni uit'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.