Under the Skin van Capcom, in Japan bekend als Panic Maker, laat je in de huid kruipen van een alien die perongeluk op de aarde is beland en die op zijn beurt, weer in de huid van ons aardlingen kruipt. Cosmi is zijn naam. Cosmi is in het bezit van een speciale DNA scanner waarmee hij de identiteit van mensen in zijn omgeving kan aannemen.

Vermomd als een normaal mens heeft Cosmi maar één doel voor ogen: zoveel mogelijk irritatie opwekken onder de mensen. Zo kan je mensen in je omgeving teleporteren, electrocuteren of in kegels veranderen, waarna je ze met een gigantische bowlingbal omver kunt werpen. Hoe meer je je tegenstanders irriteert, hoe meer geld je krijgt om je terugreis mee te kunnen betalen. Let er echter wel op dat de mensen niet massaal de aanval op je openen.

Worthplaying heeft een nieuwe, Japanse trailer van het spel online gezet. De trailer is druk, chaotisch, een aanslag op je gehoor en niet geschikt voor mensen met epilepsie. Er wordt in het Japans uitgelegd wat het spel zoal inhoudt, maar daar versta je natuurlijk geen hol van. Gelukkig zorgen de beelden ervoor dat je wel een aardige impressie van Capcom's nieuwste hersenspinsel krijgt. Download de trailer hier.