Gearbox toont typische Borderlands-chaos in trailer

Gearbox toont typische Borderlands-chaos in trailer

Er is wederom een nieuwe href="https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=CPBCK50enU4" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Borderlands 3-trailer </a>vrijgegeven. De korte video is overgoten met bekende vijanden, monsters, wapens en helden.

Gearbox wil spelers ongetwijfeld voorbereiden op de warboel die in het derde deel van de Borderlands centraal staat. In al deze chaos en verwarring zijn toch een aantal opvallende ontdekkingen gedaan. Terugkerende wapens, een personage uit het vorige deel en een hele hoop befaamde vijanden zijn in de nieuwste trailer te aanschouwen.

Zo zien we Badass Psycho's, Skags, de Calypso Twins en de nieuwe Vault Hunters in een flits voorbij komen. Bovendien is Zer0 te zien, één van de vier hoofdpersonen uit Borderlands 3. Verder zien we Claptrap onthutst worden door een wapen dat van hem wegloopt. Het wapen loopt een trap op, wat het voor Claptrap onmogelijk maakt om het wapen in te halen. Claptrap heeft namelijk maar één wiel en is niet bepaald behendig.

Gearbox is de laatste tijd erg actief in het vrijgeven van Borderlands 3-trailers. Eerder werden de vier Vault Hunters: Amara, Zane, Moze en FL4K al in de spotlight gezet.

Watch on YouTube

Kan je niet wachten tot Borderlands 3, lees dan hier alvast onze preview van de loot shooter die op 13 september verschijnt voor Playstation 4, pc, Xbox One en later ook voor Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Release is vrijdag 13 september 2019 (staat 12 in het artikel). Ik kan niet wachten!

0
test

"Bovendien is Zer0 te zien, één van de vier hoofdpersonen uit Borderlands 3. " Bedoel je niet "Borderlands 2" in plaats van "Borderlands 3"?

0

Aanbevolen voor jou