Chair stopt met ontwikkeling van Ender's Game | Gamer.nl

Chair stopt met ontwikkeling van Ender's Game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“We hadden en hebben een fantastisch design voor Ender’s Game”, zegt Mustard tegen Joystiq. “Maar de prioriteit van Epic Games ligt meer in het ontwikkelen van unieke en originele franchise. En ik weet niet zeker of Ender’s Game in dat rijtje thuis hoort."

Het is niet uitgesloten dat Ender’s Game door een andere ontwikkelaar wordt overgenomen. “Als iemand anders besluit om de game te gaan ontwikkelen, dan hebben wij nog wel wat ideeën die we met ze kunnen bespreken”, meldt Mustard.

Unreal Engine 3

Ender's Game is nooit echt onthuld aan de pers. Het enige dat bekend is, is dat de game draaide op de Unreal Engine 3 en dat het gebaseerd is op het boek van Orson Scott. In dat boek neemt de mensheid het op tegen het buitenaardse ras de Formics. Ender’s Game moest oorspronkelijk utikomen op PlayStation Network, Xbox Live Arcade en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou