CEO Take-Two: 'GTA Trilogy heeft het geweldig gedaan'

CEO Take-Two: 'GTA Trilogy heeft het geweldig gedaan'

Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition heeft het volgens Take-Two Interactive-CEO Strauss Zelnick 'geweldig' gedaan.

Dat vertelt Zelnick in een interview met CNBC. "We hadden bij aanvang een glitch, maar die glitch is verholpen. En de titel heeft het gewoon geweldig gedaan voor het bedrijf."

Daarmee refereert de CEO naar de problemen die aan het licht kwamen toen de trilogie van remasters afgelopen december verscheen voor consoles en pc. Zo bevatten de games bugs en klaagden veel fans over de personagemodellen. 

Kort na verschijning verontschuldigde Rockstar Games zich voor de staat van de games, waarna het beloofde updates uit te brengen om ze te verbeteren: "De nieuwe versies van deze klassieke games bevatten niet de kwaliteit die onze eigen standaard haalt, of de standaard die onze fans verwachten."

Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition verscheen vorig jaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De fysieke Switch-versie en de mobiele versies van de games staan gepland voor 'begin 2022'.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah shit here we go again.

0
test

Meh, beetje jammer dat minimal effort, maximum profit beloond word.

0

Aanbevolen voor jou