Nieuws

Centrale verhaallijn Final Fantasy 15 is vijftig uur lang

Meer details worden binnenkort onthuld

Geschreven door Aida . op

Tijdens een NicoNico-livestream heeft Hajime Tabata, de director van Final Fantasy 15, meer details onthuld over de nieuwe Final Fantasy-titel. Tabata bevestigt onder andere dat de centrale verhaallijn in het spel ongeveer vijftig uur duurt. 

Eerder schatte Square Enix dat spelers in totaal rond de veertig uur nodig zouden hebben om het hoofdverhaal uit te spelen. Volgens de ontwikkelaar heeft de game veel meer volume dan in eerste instantie werd gedacht. 

Er wordt op dit moment gewerkt aan optimalisatie van de game. Tabata bevestigde tijdens de stream daarnaast dat het doel is om een framerate van 30fps aan te houden. Volgens de director is dit onderdeel van de game nog niet volledig geoptimaliseerd en wordt hieraan gewerkt. Als het behouden van 30fps niet lukt, kijkt de ontwikkelaar naar andere mogelijkheden.

Andere onthulde informatie bevestigt de aanwezigheid van Cactuars in Final Fantasy 15. Square Enix geeft daarnaast aan dat er gekeken wordt naar een PlayStation 4-bundel in combinatie met de game.

Op 31 maart vindt een release-evenement plaats voor Final Fantasy 15. Tijdens dit evenement wordt onder andere een tech demo getoond voor de game en wordt de resolutie van de game bevestigd. Daarnaast verschijnt tijdens dit evenement ook een nieuwe Japanse trailer. Het evenement wordt live uitgezonden op Twitch, de officiële site van het evenement en YouTube. 

Bron: Siliconera

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco waarschuwt gamers die Japanse Dark Souls 3 kopen Demonen en nieuwe wapens in Doom-multiplayer
2

Reacties op: Centrale verhaallijn Final Fantasy 15 is vijftig uur lang

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  rashura

  • 25 maart 2016 11:18
  Nou na al ruim 140 uur Dragon Age 3 gespeeld te hebben, rond de 200 uur in Witcher 3 te hebben rondgedwaald en richting 170 uur in xenoblade rond te lopen heb ik het wel gehad met deze grote titels. Word op gegeven moment zo vreselijk eentonig dat je niet eens meer weet waar het verhaal eigenlijk nog over ging (bij witcher3 viel het nog wel mee).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 25 maart 2016 11:27
  Mja 50 uur voor het main verhaal, maar daar komt natuurlijk nog het levelen naar het maximale level bij en natuurlijk nog de side quests en dat zal het aantal uur wel naar de 80 a 90 brengen ( en dat is het aantal uur dat ik in iedergeval met elk FF deel heb gehaald )

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.