Nieuws

Dragon Ball Z: Kakarot-verhaal gaat minstens tot Cell Saga

Gamescom trailer bevestigd Cell Saga in Dragon Ball Z

Geschreven door Cody van den Bogert op
Tijdens Gamescom werd een nieuwe trailer getoond van Dragon Ball Z: Kakarot. In deze trailer wordt bevestigd dat het epische gevecht tussen Goku en Cell onderdeel gaat uitmaken van de nieuwe Dragon Ball Z-game.

In eerdere video's werd de aandacht vooral op Kakarot (Goku) zelf gelegd, in de nieuwe trailer zien we echter één van de meest beruchte bad guys uit heel Dragon Ball Z-serie aan het werk: Cell. Dit betekent dat het verhaal van Dragon Ball Z: Kakarot zich in elk geval strekt tot de Cell Saga. Bovendien gaat de band tussen Goku en zijn zoon Gohan een grote rol spelen in het verhaal van de nieuwe Dragon Ball Z-game. In de trailer zien we Gohan een aantal rake klappen uitdelen aan de bekende groene schurk. Dit alles bevestigt dat Dragon Ball Z: Kakarot erg trouw is aan de originele animatieserie, wat door velen wordt beschouwd als goed nieuws.

Dragon ball z Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot volgt het verhaal van Goku, de hoofdpersoon van vrijwel alle Dragonball-series. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragonball Z-serie, maar er zijn ook nieuwe achtergrondverhalen te vinden in Dragon Ball Z: Kakarot. Zo werd laatst het nieuwe personage Bonyu getoond.

We weten nu dat Goku en Gohan in elk geval speelbaar zijn in de nieuwe open wereld-rpg van Bandai Namco. Maar dat is niet alles, eerder heeft Gematsu laten weten dat ook Piccolo en Vegeta speelbaar zijn in de nieuwe Dragon Ball-titel.

Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt begin 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vijfde regisseur verlaat Uncharted-film Vanaf 14:00 streamen we live Modern Warfare én Sea of Thieves
1

Reacties op: Dragon Ball Z: Kakarot-verhaal gaat minstens tot Cell Saga

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 25 augustus 2019 22:57
    Dit is waarschijnlijk niet mijn game, maar het verhaal erachter maakt me toch nostalgisch. :D

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.