Een maand geleden wisten we je het al te vertellen als gerucht, maar nu heeft European GameCube magazine het min of meer bevestigd: Auto Modellista van Capcom komt naast een PlayStation2 versie ook op de GameCube.

Auto Modellista is een arade-achtige racer die je plaats laat nemen in echt bestaande bolides. Het grote verschil met een game als Gran Turismo is echter dat het grafisch allemaal is overgoten met een cel shading sausje, wat de game voor mij persoonlijk erg aantrekkelijk maakt.Now European GameCube magazine has backed up our claims and seem certain that it's on the way. The mag claims that "sources in Japan have confirmed that Capcom's beautiful Playstation 2 racer is definately in development for GameCube". Auto Modellista op de PlayStation2

Nog beter nieuws is, dat Capcom gezegd zou hebben dat de GameCube versie van Auto Modellista, net zoals de PlayStation2 versie, online multiplayer zal meekrijgen. Dit betekend dat je via het apart te verkrijgen GameCube modem kunt gaan racen tegen Auto Modellista spelers over de hele wereld. Of deze online spelmogelijkheid ook cross-platform is met de PlayStation2 is nog niet bekend.