CD Projekt wil Cyberpunk 2077 als blockbuster franchise neerzetten | Gamer.nl

CD Projekt wil Cyberpunk 2077 als blockbuster franchise neerzetten | Gamer.nl

CD Projekt spreekt tijdens Pareto Securities Gaming Seminar in verdere detail over Cyberpunk 2077.

CEO van CD Projekt, Adam Kicinski zegt dat Cyberpunk 2077 een ware rpg is met een open wereld en nog ambitieuzer is dan The Witcher 3. Hiernaast zegt Kicinski ook: "Ons doel is om vanaf het begin een nieuwe blockbuster franchise tot stand te brengen." Hierbij komen ook ambitieuze zakelijke doelen, maar dit zal volgens Kicinski niet ten koste van de kwaliteit gaan. De focus ligt volgens de CEO bij de game zelf.

Ondanks dat GOG een dochteronderneming is van CD Projekt zegt de CEO dat het spel ook beschikbaar wordt op Steam. Tijdens de seminar werd ook gevraagd over de mogelijkheid van The Witcher 4. Hierover zei Kicinski: "We kunnen The Witcher 4 niet maken, omdat het van het begin af aan een trilogie is. Niemand heeft gezegd dat we niks meer zullen ontwikkelen in de fictieve wereld van The Witcher, maar voor nu richten we ons op Cyberpunk en Gwent"

In een stuk geschreven door onze redacteur Jacco is te lezen wat we tot nu toe allemaal weten over de game. Daarnaast is laatst bekendgemaakt dat de game te zien is op E3.

De presentatie van CEO Adam Kicinski begint op 3:16:00 in onderstaande video.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou