CD Projekt schakelt modders in voor next-gen versie The Witcher 3

CD Projekt schakelt modders in voor next-gen versie The Witcher 3

CD Projekt Red schakelt een onbekend aantal modders in om mee te helpen aan de next-gen upgrade voor The Witcher 3.

Daar is Kotaku achter gekomen. De maker van de mod The Witcher 3 HD Reworked was de laatste tijd erg stil over dit project. Dat komt omdat CD Projekt Red contact met hem heeft openomen om mee te helpen aan de aankomende versie van de game voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

CD Projekt Red zelf heeft het inmiddels bevestigd aan Kotaku. "Naast onze eigen ontwikkeling aan de next-gen versie van The Witcher 3 praten we met de makers van diverse mods die voor de oorspronkelijke game werden gemaakt."

Eerder bevestigde de studio dat de next-gen update voor The Witcher 3 ergens in de tweede helft van het jaar moet verschijnen. De game komt als nieuwe release beschikbaar op de nieuwe consoles en pc, maar ook als gratis upgrade voor mensen die de oorspronkelijke versie al hebben. Het spel moet "diverse visuele en technische verbeteringen" krijgen, waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitbreidingen.

The Witcher 3 Wild Hunt

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Zou wel smerig zijn als ze er niet voor betaald zouden worden. Vooral omdat er een hoop tijd in gaat zitten (time==money) en het personeel en de leiding (vooral de leiding) in CDPR een dikke bonus krijgen.

0
test

The witcher 3 met of zonder mods ziet er zowiezo prachtig uit op 60fps (vooral alle bewegende flora)

0

Aanbevolen voor jou