"Ik zie geen reden waarom rpgs er slechter uit moeten zien dan shooters. Ze zouden er beter uit moeten zien", aldus Iwinski. "Het verhaal is altijd het belangrijkste, want daar blijf je door spelen, maar tegenwoordig - en zeker in de volgende generatie waar we nieuwe consoles en HDTVs hebben - wil je de nodige toeters en bellen op grafisch gebied zien, en dat willen we leveren."

The Witcher en het vervolg, beiden ontwikkeld door CD Projekt, staan bekend als rpgs die grafisch het onderste uit de kan halen. De ontwikkelaar werkt nu aan een futurischtische rpg genaamd Cyberpunk. "Ik denk dat we een nieuwe standaard op het gebied van verhaalvertelling in rpgs hebben neergezet. We maken geen compromieën op hoe het verhaal wordt verteld, hoe de wereld wordt vormgegeven, hoe geloofwaardig de personages zijn, hoe veel het lijkt op wat we om ons heen zien. We kijken [voor Cyberpunk] naar totaal nieuwe ideeën over hoe we een verhaal vertellen en de speler erbij betrekken. Ik denk dat we iets totaal nieuws gaan leveren."

De ontwikkelaar heeft nog geen verdere details gegeven over Cyberpunk, alleen dat de game gebaseerd is op Cyberpunk 2020, ook een role-playing game maar dan gespeeld met pen en papier. CD Projekt werkt hiervoor samen met de oorspronkelijke bedenker van dit rollenspel, Mike Pondsmith.