Nieuws

CD Projekt Red zendt morgen The Witcher 3-livestream uit

Gaan we eindelijk de current gen-update zien?

Geschreven door Michel Musters op
CD Projekt Red zendt morgenmiddag een livestream uit rondom The Witcher 3: The Wild Hunt.

De livestream, die om 16:00 uur Nederlandse tijd via Twitch wordt uitgezonden, werd via het officiële forum van de ontwikkelaar aangekondigd en is onderdeel van de viering van het twintigste bestaansjaar van CD Projekt Red.

De ontwikkelaar heeft niet bekendgemaakt wat kijkers tijdens de livestream kunnen verwachten, behalve dat campaign director Philipp Weber aanwezig is. 

CD Projekt Red heeft eerder al aangekondigd aan een nieuwe The Witcher-game te werken die op Unreal Engine 5 gaat draaien. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat die game tijdens de livestream wordt getoond.

Gamers hopen echter wel voor het eerst iets te zien van de current gen-update voor The Witcher 3: Wild Hunt. Deze moet in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen voor PlayStation 5 en Xbox Series. De nieuwe versie ontvangt "diverse visuele en technische verbeteringen", waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Deze verbeteringen gelden zowel voor het hoofdspel als de uitgekomen uitbreidingen. Mensen die het spel al hebben kunnen de update gratis binnenhalen. Hoe dan ook is niet bekend of de current gen-update morgen wordt getoond.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo toont gigantische Lego Bowser van meer dan 663.900 blokjes Sony wil esportsplatform Repeat.gg overnemen
0

Reacties op: CD Projekt Red zendt morgen The Witcher 3-livestream uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.